Blue Jeans&Striped Tshirt

FullSizeRender FullSizeRender[1] FullSizeRender[2]FullSizeRender[3]


| Tshirt - Cubus | Jeans - Lee | Shoes - H&M | Bag - Céline | Shades - Ray Ban |


I have spent another day in town with mommy, fixed all clothes for an upcoming shoot and took a better glas of wine in my fav lounge bar, Esbaluard, with a view over the port. And yes as you see I've decided to write in only english now, my blog is going more and more international and since writing in both swedish and english(like I used to) takes a bit too much time I hope this will work for u chic as. xx

e

Hej Sara! Vad är det du pluggar? Är det språk? Jag är sugen på att flytta till Milano för att läsa Italienska, tänkte om du gör samma sak nu fast i Spanien :) Om det är det du gör skulle det vara jätteroligt om du ville berätta lite mer om det i bloggen.

Svar: Hej, ja det stämmer! Jag kan slänga ihop ett inlägg här i veckan, får nämligen så mycket frågor om vad jag gör här nere :) kram
saralinneea

jo

Hur gillar du din väska än så länge? Har varit sugen på den ett tag men blir orolig att det typ skulle ramla ut grejer och regna in eftersom den är så 'öppen'.

Svar: Är supernöjd, älskar den mer och mer för varje dag!! Det är sant som du säger att den är väldigt öppen så det gäller att ha koll på grejerna, men annars var det så värt det. Den kommer jag bära med mig resten av livet!!
saralinneea

Malin

Fina skor! Är det dom från H&M du hade med i ett inlägg lite längre ned? Kilklackarna? :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like