It at first sight
IMG_4720

Det här med att ge uttryck för vem jag är borde väl egentligen inte vara sådär jättesvårt, jag vet ju precis vem jag är och vart jag vill(läs: ska) komma här i livet. Men nu när jag väl sitter här och knapprar på dator och ska beskriva mig själv, svart på vitt, så inser jag att det inte är helt lätt. Men kort sagt så är jag den 20 åriga Boråstjejen som tagit mitt pick och pack för att prova på la vida i Spanien. Med ett sånt där fånigt jag-är-nöjd-med-livet-leende på läpparna traskar jag omkring i mina klackar här på Palmas soliga gator. Antingen påväg till skolan, till mitt jobb som frilansande stylist, för att möta upp min fotograf som knäpper mina outfitsbilder eller för att helt enkelt slå mig ner på ett kafé och beställa in en cafe con leche - antingen med datorn eller vänner som sällskap.

bild-1-51

Med ett brinnande intresse för tidlöst och hållbart mode handlar min blogg om personlig stil, att inspirera samt kvalitet före kvantitet. Där jag delar med mig av min passion för just detta i mina veckobaserade "Sustainable Thinking" inlägg - inlägg som visat sig blivit himla uppskattade. Men också genom diverse outfit- & inspirationsinlägg samt mängder av kollage. Om jag skulle beskriva min stil så vet jag precis vilken karaktär fashionistan inom mig har:

DSC_5986

Simpelt, elegant och sådär lagom uppklädd vardagsstil med mycket svart, klackar och en naturlig färgpalett. Återigen kvalitet före kvantitet, jag är en typsikt classic fashion vilket innebär att min stil grundar på kvalitet och design och därmed inte bara de senaste modet. När jag inte sitter med näsan nere i (spanska)modemagasin eller surfar på modevågen här på nätet så dricker jag rödvin med vänner eller tränar. När jag inte uppdaterar här så hittar mig även på instagram under saralinneea
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like