P E R F E C T D A Y
la foto 2 la foto 1  la foto 3 la foto 3 la foto 1 la foto 2la foto 2 la foto 1 la foto 5

allvarligt talat nu chicas, en mer perfekt dag än såhär kunde jag inte fått! Just nu svävar jag på rosa glittriga moln hehe..För att summera det hela: vaknade upp tidigt imorse och avnjöt en gofrulle på balkongen i den sköna morgonsolen, på löprundan därefter flöt allt på som på räls och jag slog nytt rekord(yaay) och det trots varmaste dagen hittills och träningsvärk. Efter en snabblunch tog vi bussen mot underbart mysiga Puerto Portals och svettades på Cappuccinos uteservering där deet bjöds på stekhet sol, gott kaffe och goda nyheter vad gäller vårt arbete med Fashion Blog Wednesday. och till dagens HÖJDPUNKT så har jag alltså äntligen gått och blivit med Céline!!! Och nu ikväll tänker vi runda av denna perfekta dag med dans på Paseon då nattklubbben Titots har öppningsfest just ikväll. Finner liksom inga fel med denna dagen(peppar peppar..haha)

la foto 4

Den här fina saken är nu med andra ord MIN. Även om just denna klassikern inte nämnts mycket här på bloggen så har jag givetvis haft denna i tankarna hela tiden..det här var trots den allra första Célineväskan som jag föll för - pladask. Tänker att jag en dag i framtiden kommer äga fler väskor från Céline så därför gick jag på klassikern efter flera dagars övervägande, den passar dessutom perfekt till min såpass enkla klädstil. En väskan som alltid kommer symbolisera min 20-årsdag och livet i Spanien, fint är det.
Olivia

Gud så fin den är! Den förtjänar du verkligen efter allt ditt underbara jobb med bloggen och flytten till Spanien. Du verkar som en sådan underbar människa, du har verkligen hjälpt mig få upp ögonen för allt med mode och miljö och tidlöst tänkande, kudos till dig! Tänkte bara undra, överväger att investera i ett par ballerina från Chloe nu när studenten närmar sig som en present. De i mocka är ju absolut finast men vet inte hur praktiska de är i Sverige där det regnar omvartannat. Tankar? Kramar

Olivia

Gud så fin den är! Den förtjänar du verkligen nu med tanke på allt ditt underbara jobb med bloggen och flytten till Spanien. Själv trånar jag efter en Knot bag eller tie tote. Vill även passa på att säga att du verkar som en så himla underbar människa, du är en stor inspiration och har hjälpt mig få upp ögonen för tidlöst mode samt modets påverkan på miljön, kudos till dig! Tänkte även fråga en sak, överväger att nu till våren investera i ett par ballerina från Chloe. De i mocka är ju absolut finast men undrar över hur praktiska de är när det regnar omvartannat här i Sverige. Tankar? Kram!

Svar: Först och främst, blir ju helt rörd av såna här kommentarer!! Tuuusen tack, så himla kul att få höra!! Sen med väskan, ja visst är den helt jäkla fabulös, min nya kärlek! Och vad gäller chloe ballerina: kör! Det är värt det, sålänge du impregnerar dem emellanåt och investerar i en mockaborste så kommer de klara av lite regn emellanåt. Jag själv har gått en halvtimmas promenad i ösregn(i vattenpölar) med skorna utan att det syns för fem öre! kramkram
saralinneea

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like